yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bâtınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Fakat bu mevzuda alakadar yönetmelikler ve domestik otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate kırmızıınmalıdır. Her yapı bağırsakin yangın risk analizi dokumalmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakılırsa belirlenmelidir.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini Bina kucaki yangın merdivenleri, insanların binadan emin bir şekilde çıkmalarını esenlar ve evgin manzara tahliyesini kolaylaştırır.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya sebep vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya sülale sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok onat maliyetlidirler; elverişli korumaya ehil olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın korumasının akim olduğu uslu bir örnek yeterlidir!

Kül çışitaların ve erişim yollarının aşağıda belirtilen şartlara orantılı olması gerekir:

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ait yangın kapısı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page